Kapcsolat

Kérdésed van? Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll minden kérdésben!

Lehet, hogy itt a válasz.

Mielőtt írsz nekünk, mindenképpen olvasd el a leggyakrabban feltett kérdéseket. Itt felsoroltuk, de a lenti gombra vagy ide kattintva az összes kérdést megtalálod.

mini GY.I.K.

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap. Vannak olyan időszakok (karácsony, akciók stb.), amikor az óriási rendelésszám miatt ez kicsit megnövekedhet. Emiatt előre is elnézésedet kérjük.

A futárnál tudsz készpénzzel és kártyával is fizetni.

Pánikra semmi ok! Ha nem tartózkodsz a rendeléskor megadott helyszínen, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot a futárral és odaviszi neked, ahol éppen vagy.

Oldalunkon minden termékhez megtalálod a használati útmutatót. Ha ezen az oldalon lejjebb tekersz, akkor kiemelve megtalálod.

Először is kérjük, hogy ne aggódj. Ez nem az a webshop, ahol fizetsz és eltűnünk a pénzeddel. A legvalószínűbb, hogy technikai hiba adódott és a rendelésed nem érkezett be hozzánk. Kérjük, hogy írj nekünk és a kollégák utánanéznek, hogy mi történhetett.

Természetesen! 14 napon belül van lehetőséged visszaküldeni a terméket. Ehhez kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és a kollégák készséggel segítenek majd.

Mit Gondoltok Ügyfélszolgálatunkról?

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett már ügyfélszolgálatunknak az évek alatt, amiért nagyon hálásak vagyunk.
Most tőletek idézünk.

Elérhetőségeink

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az alábbi cím NEM visszaküldési cím és ha a terméket oda küldöd, az ügyintézés és pénzvisszautalás elhúzódhat hosszú hetekre. Ha terméket szeretnél visszaküldeni először lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és ők minden információt megadnak majd, hogy a lehető leggyorsabban visszakapd a vásárláskor kifizetett összeget.

Hivatalos Cégszékhely

Csatlakozz közösségünkhöz!

Bizonyos ajánlatokat csak email feliratkozóinknak küldünk meg. Ugye te sem akarnád kihagyni? Olyan árak, újdonságok, amiket máshol nem látsz.