GY.I.K. – Gyakori Kérdések

Kérdésed merült fel? Itt szinte biztos, hogy megtalálod a választ! A kérdéseket csoportokra bontottuk, hogy egyszerűbben átlásd. Ha ezután is vannak kérdőjelek nyugodtan írj nekünk!

Termékkel kapcsolatos

Természetesen! Kollégáink rendelkezésedre állnak, ha a beüzemeléssel, használattal kapcsolatban van kérdésed. Nyugodtan írj nekünk és 24 órán belül válaszolunk.

Igen, elérhető. A használati útmutatókat az oldal legaljára tekerve érheted el az ottani linkre kattintva.

Szállítás és Fizetés

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap. Vannak olyan időszakok (karácsony, akciók stb.), amikor az óriási rendelésszám miatt ez kicsit megnövekedhet. Emiatt előre is elnézésedet kérjük.

A futárnál tudsz készpénzzel és kártyával is fizetni.

Pánikra semmi ok! Ha nem tartózkodsz a rendeléskor megadott helyszínen, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot a futárral és odaviszi neked, ahol éppen vagy.

Ha EXPRESSZ szállítást is választasz rendelésed mellé, akkor a rendelésedet előre vesszük és elsők között adjuk fel. Általában ez 24 órán belül történik, de az garantált, hogy a sor elejére kerülsz.

Először is kérjük, hogy ne aggódj. Ez nem az a webshop, ahol fizetsz és eltűnünk a pénzeddel. A legvalószínűbb, hogy technikai hiba adódott és a rendelésed nem érkezett be hozzánk. Kérjük, hogy írj nekünk és a kollégák utánanéznek, hogy mi történhetett.

Természetesen! 14 napon belül van lehetőséged visszaküldeni a terméket. Ehhez kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és a kollégák készséggel segítenek majd.

Ha a szállítás alatt megsérül a termék, esetleg mégsem szeretnéd, akkor kérdések nélkül utaljuk vissza a termék és a szállítási költséget.

Webshopunkban többféle fizetési mód közül tudsz választani. Választhatsz kártyás fizetést, paypal fizetést, banki átutalást és természetesen utánvéttel is kérheted a rendelést.

A bankkártyás fizetéseket a Stripe rendszere végzi. Ez egy világszinten ismert cég és még, ha akarnánk sem érnénk el a bankkártyaadataidat, hiszen a Stripe semmilyen körülmények között nem adja ki azt senkinek. Nagyobb biztonságban nem is lehetnél.

Garancia és Jótállás

A vásárlástól való elállás a jelenleg hatályos törvények szerint 14 napig érvényes. 14 napon belül indoklás nélkül el tudsz állni a vásárlástól. Ha erre kerülne sor, akkor írj nekünk és a kollégák elmondják a tudnivalókat és a pontos menetét az elállásnak.

A jótállás/garancia érvényesítésének nem feltétele, hogy bármilyen papírt felmutass. Nálunk elég elküldened a rendelésazonosítót, a számlát és leírnod, hogy mi a probléma. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Minden termékünkre érvényes az Általános Szerződési Feltételekben és a jelenleg érvényben lévő törvények alapján meghatározott garancia. Mivel a jogszabályok gyakran változnak, ezért erről részletesen a naprakész ÁSZF-ben tudsz olvasni.

Ha 14 napon túl gondoltad meg magad, akkor írj ügyfélszolgálatunknak. Előre nem ígérünk semmit, de igyekszünk megtalálni a megoldást és ami biztos, hogy segítőkészen állunk hozzá a dolgokhoz.

Ha probléma akadt a termékkel és a jótállási időn belül adtad le a rendelésedet, akkor természetesen segítünk. Először is írj nekünk, mondd el az esetet és a kollégák segíteni fognak.

Környezettudatossági szempontból soha nem nyomtatjuk ki a rendelésekhez tartozó számlát. Rengeteg rendelés érkezik webshopunkba és ez naponta néha akár több 100 oldal papír felhasználását jelentené, ezért úgy döntöttünk, hogy minden esetben csak elektronikusan küldjük meg a rendelésedhez tartozó számlát. Ezt bőven elég felmutatnod, nem szükséges papír alapon semmi esetben és a kollégák sem fogják kérni.

Maradt még kérdésed? Írj nekünk!

Csatlakozz közösségünkhöz!

Bizonyos ajánlatokat csak email feliratkozóinknak küldünk meg. Ugye te sem akarnád kihagyni? Olyan árak, újdonságok, amiket máshol nem látsz.