Fizetés és Szállítás

Mennyi idő a kiszállítás? Hogyan tudsz fizetni a rendelésedért? Itt mindenre választ kapsz!

Fizetés & Szállítás GY.I.K.

Itt már megválaszoltuk a kérdéseidet fizetéssel és szállítással kapcsolatosan.

Szállítás és Fizetés

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap. Vannak olyan időszakok (karácsony, akciók stb.), amikor az óriási rendelésszám miatt ez kicsit megnövekedhet. Emiatt előre is elnézésedet kérjük.

A futárnál tudsz készpénzzel és kártyával is fizetni.

Pánikra semmi ok! Ha nem tartózkodsz a rendeléskor megadott helyszínen, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot a futárral és odaviszi neked, ahol éppen vagy.

Ha EXPRESSZ szállítást is választasz rendelésed mellé, akkor a rendelésedet előre vesszük és elsők között adjuk fel. Általában ez 24 órán belül történik, de az garantált, hogy a sor elejére kerülsz.

Először is kérjük, hogy ne aggódj. Ez nem az a webshop, ahol fizetsz és eltűnünk a pénzeddel. A legvalószínűbb, hogy technikai hiba adódott és a rendelésed nem érkezett be hozzánk. Kérjük, hogy írj nekünk és a kollégák utánanéznek, hogy mi történhetett.

Természetesen! 14 napon belül van lehetőséged visszaküldeni a terméket. Ehhez kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és a kollégák készséggel segítenek majd.

Ha a szállítás alatt megsérül a termék, esetleg mégsem szeretnéd, akkor kérdések nélkül utaljuk vissza a termék és a szállítási költséget.

Webshopunkban többféle fizetési mód közül tudsz választani. Választhatsz kártyás fizetést, paypal fizetést, banki átutalást és természetesen utánvéttel is kérheted a rendelést.

A bankkártyás fizetéseket a Stripe rendszere végzi. Ez egy világszinten ismert cég és még, ha akarnánk sem érnénk el a bankkártyaadataidat, hiszen a Stripe semmilyen körülmények között nem adja ki azt senkinek. Nagyobb biztonságban nem is lehetnél.

Webshippy Prémium Kiszolgálás

A gyors, kényelmes és problémamentes kiszállításról Magyarország legdinamikusabban fejlődő logisztikai cége, a Webshippy gondoskodik.

Mit jelent ez? A csomagod összeállítása, csomagolása, és kiszállítása egy profi cég kezében van.

100%-ban Környezetkímélő Szállítás

Mivel sokszor több, mint 1.000 csomagot adunk fel havonta ezért olyan logisztikai partnert választottunk, ahol hozzánk hasonlóan komolyan veszik a környezetvédelmet. Ahol csak lehetséges igyekszünk újrahasznosított papírt, töltőanyagot és dobozokat használni, hogy ezzel is csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat.

Csatlakozz közösségünkhöz!

Bizonyos ajánlatokat csak email feliratkozóinknak küldünk meg. Ugye te sem akarnád kihagyni? Olyan árak, újdonságok, amiket máshol nem látsz.