Kérdésed van? Segítünk!

Kérdésed merült fel a termék beállításával kapcsolatban? Esetleg nem sikerül a rendelés leadása? Kollégáink 24 órán belül rendelkezésedre állnak!

Kérdések & Válaszok

1. Mikor jön a rendelésem és hogyan fizethetek?

Minden rendelést a lehető leggyorsabban feladunk és általában 2-3 munkanapon belül megérkezik. A fizetésről és szállításról ide kattintva tudsz még többet megtudni.

2. Hogyan tudom beállítani az okosórát?

Az okosórák és egyéb termékek beállítására vonatkozóan a használati útmutatókkal kapcsolatos oldalunkon tájákozódhatsz, amelyet ide kattintva érsz el.

3. Pont nem leszek otthon, amikor a futár érkezik! Mit tegyek?

Pánikra semmi ok! Ha nem tartózkodsz a rendeléskor megadott helyszínen, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot a futárral és odaviszi neked, ahol éppen vagy! Ilyen egyszerű!

4. Leadtam a rendelést, de nem jön. Miért?

Ebben az esetben lehet, hogy nem volt sikeres a rendelés leadása. Ügyelj arra, hogy minden adatot helyesen adj meg és ellenőrizd inkább kétszer. Az akciós termékeket ide kattintva érheted el.

Kapcsolati Információk

Írj nekünk!

Ha kérdésed van, akkor a legjobb helyen jársz! Ügyfélszolgálatos kollégáink mindenben tudnak segíteni és igyekszünk 24 órán belül választ adni. Kérjük, hogy csak egy levelet küldj a könnyebb átláthatóságért. A leggyorsabb válaszért használd a lenti űrlapot.

Email: info@csucstermekek.hu

Kapcsolati Űrlap